Säsongens ytterplagg AW21


Example blog post
Example blog post
Example blog post

Säsongens ytterplagg AW21

Botanisera bland säsongens noga utvalda ytterplagg

Att välja rätt ytterplagg under det kallare halvåret är inte alltid det lättaste. Under minst 4 månader så är det ett plagg som definierar helheten i din outfit. Detaljer som tyg, passform och modell är essentiella i din jakt på det rätta ytterplagget. För att göra din jakt lite enklare så har vi helt sonika utnämnt oss själva till ytterplaggs-experter.

Efter många timmar i olika showrooms och på mässor så anser vi att vi har valt ut sortiment som heter duga. Hos oss hittar du allt ifrån field jackets och parkas till dufflar och rockar.

parallax

PAUL & SHARK

I början av 1970-talet, under en resa som Paolo Dini gjorde till en liten segelmakare i Maine, kom denne man över ett Segel inskriberad med namnet Paul & Shark. Ända sedan denna dagen började Paolo Dini producera varumärket Paul & Shark.

Idag är märket välkänt i branschen efter att ha skapat den klassiska C0P918 tröjan, som idag är klassad som en ikonisk seglartröja och som även har satt sitt fottryck, som en ikon i märkets sätt att klä sina kunder. En klädstil för båtälskaren (yachting), men även för den Casualklädda mannen, som vill ha kläder för vardagens avslappnade evenemang.

Utforska Paul & Shark →


PAUL & SHARK

PARKA TYPHOON BLACK
12 599 SEK


PAUL & SHARK
MEN'S WOVEN JACKET BLACK
9199 SEK


PAUL & SHARK

MEN'S DOWN WAISTCOAT C.W. DOWN BLACK
4699 SEK


PAUL & SHARK
MEN'S PADDED WAISTCOAT C.W. WOOL BLACK
6499 SEK

STONE ISLAND

Från den italienska byn Ravarino, strax utanför Modena, kommer Stone Island. Märket som grundades 1982 av geniet Massimo Osti är en ständig stjärna i vårt sortiment.

Styrkan har alltid legat i viljan att alltid ligga i absoluta framkant när det gäller innovativa tyger samt fantastiska färgpaletter.Genom åren har ikoniska plagg, såsom en jacka gjord i ett reflekterande tyg bestående av tusentals små mikroprismor som allt ljus studsar på samt en variant gjord helt i aluminiumfolie, skapats.

Utforska Stone Island →


STONE ISLAND

DAVID-TC GARMENT DYED PARKA BEIGE
15 200 SEK


STONE ISLAND
DAVID-TC GARMENT DYED PARKA GREEN
15 200 SEK


STONE ISLAND
NYLON METAL DOWN JACKET GREEN
9500 SEK


STONE ISLAND

CRINKLE REPS GARMENT DYED LONG DOWN JACKET 0029 BLACK
10 700 SEK


STONE ISLAND
DAVID-TC GARMENT DYED COAT WITH SHEARLING BROWN
17 600 SEK


STONE ISLAND
DAVID-TC GARMENT DYED COAT NAVY
11 100 SEK

ASPESI

1969 var året Alberto Aspesi valde att grunda märket, som idag är kända för sina fina kvalitéer och sitt underbara italienska hantverk.

 Idag tillverkar märket hållbara jackor i funktionella material, fina overshirts i alla dess tyger samt byxor i fina kvaliteer med slittålig sömnad. Märket står idag för sina fina avskalade och tidlösa designer.

Utforska Aspesi →


ASPESI

DROPPED SHOULDER COAT BLUE
7800 SEK


ASPESI

MANCHESTER TIGRE II JACKET GREEN
5500 SEK


ASPESI

NEWCAMP JACKET III ARMY
8200 SEK


ASPESI

DOUBLE BREASTED COAT GREEN
7800 SEK


ASPESI

NEWCAMP JACKET III NAVY
8200 SEK


ASPESI

GILET JIL BLACK
2950 SEK