Varumärke i fokus: Crescere

Handtillverkade ringar designade i Stockholm

Crescere är ett Stockholm-baserat varumärke med ett minimalistisk och stilrent uttryck. Produkternas design är inspirerat av enkla linjer och former i vår värld. Jupiter är den första butiken som blivit återförsäljare av Crescere´s högkvalitativa produkter. För oss är dessa smycken ett stilrent lyft till din outfit. 

parallax

Design med vår planet i åtanke

För varje såld ring så planterar Crescere ett träd i områden i världen där det behövs som mest. Växten av ett träd är till hjälp för både miljö och mänskliga orsaker. Det hjälper jordbrukarnas grödor att växa bättre, ger frukt, stöd till djur och byggmaterial. Men ett träd ger också människor i utsatta områden bättre förutsättningar för ett bättre liv.

Ambitionen med varumärket är att vara helt klimatpositiv genom processen. Det betyder att inget material under produktion går till spillo. Crescere skapar även nya smycken utav dem som inte säljer.

Färre, bättre produkter

Crescere använder sig av tidigare raffinerade metaller. Crescere är starkt baserat på principen om färre, bättre produkter. Varumärket använder sig av smyckes-branschens mest högkvalitativa legering. Legeringen är nickelfri och därmed också lämplig för allergiker. Alla produkter är producerade med 925 Sterling Silver. Guld-smyckena är guldpläterade på 925 Sterling Silver med 3 microns guld.

CRÉSCERE
STOCKHOLM SILVER
1299 SEK

CRÉSCERE
SYDNEY SILVER
1599 SEK

CRÉSCERE
SEOUL SILVER
1599 SEK

CRÉSCERE
KENYA SILVER
1599 SEK

Section

Hos oss hittar du 10 olika modeller från Crescere. Utforska alla våra styles online och i våra butiker i Sturegallerian och på Norrlandsgatan. 

CRÉSCERE
TOULOUSE SILVER
1699 SEK

CRÉSCERE
MARRAKECH SILVER
1599 SEK

CRÉSCERE
EL SALVADOR GOLD
1899 SEK

CRÉSCERE
HAITI GOLD
2199 SEK