Artiklar hos Jupiter

Made To Measure Week
Boka in ett exklusivt möte med vår Made To Measure specialist Carl och träffa Mr Demetrio Cogliandro, Sartorial specialist från Luigi Bianchi.
Drôle de Monsieur – not from Paris!
Den redan välkända sloganen, ”Not from Paris Madame”, handlar om att förtydliga det faktum att varumärket byggdes långt ifrån modehuvudstaden, och att ambition, talang och kärlek till hantverket inte bara går att hitta i storstäder. 
President's – En modern familjeaffär med fokus på kvalitet
Det här menswear-varumärket förkroppsligar verkligen den klassiska bilden av den italienska (familje-) livsstilen. President's kreativa ledare, Guido Biondi, hanterar självsäkert arvet av varumärket som hans farfar, Francesco Bacci, lanserade 1957. Sedan starten har President's levererat högkvalitativa material. Och varumärket är välkänt för att aldrig kompromissa kring sin högprofilerade, samtida design. 
Varumärke i fokus: C.P. Company
C.P. Company grundades 1971 i den italienska staden Bologna av modegeniet Massimo Osti. Denne man var en av de två bröderna som skapade varumärket Stone Island. Massimos mål var att skapa ett varumärke som var starkt inspirerat av militär-looken och skapade därmed kläder för den arbetande sportfanatikern.
Vårens skomode SS21
Penny loafers, derbys, sneakers eller paraboots? Det är frågan vi ställer oss när våra gator blir fria från vinterns eftermäle, gruset. Eftersom modet har gått från en snäv till en än mer avslappnad siluett så har vi valt att fokusera på två modeller som går att bäras mer än vid utvalda tillfällen, penny loafers och sneakers.