Retur & återköp

Kundservice   >   Retur & återköp

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp kan du returnera din beställning inom 14 dagar efter leveransen av ditt paket. Produkter som returneras ska vara i originalskick. Det innebär att produkterna ej får ha använts eller tvättats, produkterna ska även returneras i originalförpackning med plaggets/plaggens tillhörande etikett. Det kostar 120 SEK att returnera din leverans med postgång. Vi drar av denna summa från din återbetalning. Det är gratis att returnera i våra butiker.

Vid en retur så använder du vår förhandsbeställda fraktsedel och original emballaget. Du lämnar din retur hos närmsta DHL ombud. Du kan hitta ditt närmsta ombud här.

Allt återbetalning sker på samma betalningssätt som användes vid lagd order. Vi arbetar för att återbetalningen ska ske så snabbt som möjligt, Normalt inom 14 arbetsdagar.

Det är du som kund som står för transportrisken tillbaka till Jupiter Online AB.

Returprocessen för online-beställningar är enkel. Såhär gör du:

Retur via postgång (120 SEK) - Följ dessa steg:

1. Förberedelser
- Lägg tillbaka varan i samma emballage som den skickades i.
- Skriv returorsakskoden på retursedeln.
- Placera varorna och din retursedeln i emballaget (du kan återanvända vår påse/paket).

2. Inpackning
- Försegla returpaketet ordentligt så att det inte skadas på vägen tillbaka.
- Klistra på fraktsedeln.

3. Retur
- Nu är din beställning klar att returneras.
- Vänligen lämna in returpaketet till närmsta DHL ombud.
- Returpaketet måste lämnas in till ett DHL ombud, det får inte läggas på brevlådan. Om du lägger ditt returpaket på brevlådan, kan vi inte inleda en undersökning/reklamation ifall paketet har skadats under transporten. I sådana fall kan vi tyvärr inte återbetala beställningsbeloppet till dig.
- Var noga med att be om ett kvitto på att du har lämnat in paketet.

4. Återbetalning
- Så snart vi har behandlat din retur, gör vi en återbetalning till dig. Vi behandlar din retur inom 14 arbetsdagar.

5. Byte
Om du önskar att byta dina produkter till en annan produkt eller storlek så måste du följa stegen ovan och sedan lägga en ny order. Detta gäller även om du önskar att byta till en ny produkt med samma pris.

Retur i butik (Gratis) - Följ dessa steg:

1. Byte / Retur
Du kan bara returnera eller byta oanvända varor med prislapparna kvar.
- I butiken kan du byta eller returnera varan.
- Byte: Butiken byter gärna din vara ifall butiken har varan i lager. Alternativt kan du alltid byta till en annan vara i butiken.
- Retur: Du får en bekräftelse på din retur.

2. Återbetalning
- Butiken kan inte betala ut kontanter för varor som köpts online, men butiken kan initiera en automatisk återbetalning till samma betalningsmetod som du använde när du köpte dina varor. Om du byter varorna du köpt online mot nya varor från butiken, har du möjlighet att genast använda det återbetalda beloppet i butiken. En återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod kan ta upp till 7 dagar (exklusive veckoslut och helgdagar).
- Klarna-betalning: Om du har valt att betala med Klarna, kommer returbeloppet att dras av från din faktura, som uppdateras automatiskt. Om du returnerar hela din beställning annulleras hela fakturan. Om du inte har fått din faktura, vänligen logga in på klarna.com/se för att hämta den.