Jupiters värld

Norrlandsgatan, Kungsgatan & Online

Vi handplockar våra kollektioner med fokus på kvalitet och passform, och på det allra bästa inom ready-to-wear och made-to-measure. Så att du ska få uppleva en välekiperad tillvaro. Varje dag.

Sedan 1991 så har vi klätt upp Stockholm

Varför möts så sällan det klassiska med det moderna? Det är ju i mötet mellan dessa två världar som riktig magi uppstår? Och är tiden inte redo för att utforska denna värld nu, när skulle den då vara det?
Det här var tankar och frågor som vi för snart 30 år sedan gick och bar på, och som vi verkligen inte kunde slå ur hågen. Och när vi testade dem på vår omgivning insåg vi genast att behovet var lika stort och verkligt som vi misstänkt.

Klassiskt herrmode, modern konfektion och casual wear

Varumärket Jupiter föddes helt enkelt ur visionen om att förena klassiskt herrmode och modern konfektion med casual wear. Men också ur drömmen om att genomföra denna idé med hjälp av starka varumärken som utmärkte sig genom att driva förändring.

Sagt och gjort; en vårdag 1991 slog vi upp portarna till den första butiken i Sturegallerian (Döptes om till Jupiter 1993). Det blev en omedelbar succé och redan från dag ett besökte mängder av modeintresserade män butiken, där man kunde botanisera bland nytänkande, innovativa varumärken.

En modern herrekipering

I vår strävan att låta svenska män få mer uppmärksamhet när det kom till mode, befäste vi vår idé om en modern herrekipering som förenade klassisk konfektion och uppdaterat mode. En plats där vi uppmuntrade spännande kombinationer och erbjöd ett mångskiftande stilregister. Det skulle snart visa sig att denna kombo var mer än efterlängtad

En stor roll på den svenska modescenen

Snart 30 år senare kan vi konstatera att vårt kära Jupiter har spelat en stor roll på den svenska modescenen. Varumärket har cementerat sin position som en herrekipering med modern varumärkesmix. Idag märker vi det lika mycket i butikerna som i vår populära webshop. Här hittar du alltifrån Stone island och Aspesi till Oscar Jacobsson och Lardini.
Vi handplockar våra kollektioner med fokus på kvalitet och passform, och på det allra bästa inom ready to wear och made to measure. Så att du ska få uppleva en välekiperad tillvaro. Varje dag. Välkommen in!

Omdömen från Trustpilot

★★★★★

Bra utbud med väl utvalda märken med god kvalitet som signum. Bra basplagg såsom de underbara tröjorna i merinoull från egna varumärket Adverb. Har ett tiotal i olika färger. Byxor från Mason’s också ett givet val. Mycket bra och personlig service. Man känner sig sedd och längtar efter att komma tillbaka.

Stefan
★★★★★

Personligt och vänligt bemötande både i butik och på web.

Bosse
★★★★★

Snabb och underbar service.

Alaa Mulla
★★★★★

Trevlig personal och stilrent utbud

Vlad
★★★★★

Fin service med alltid trevligt bemötande och bra urval av märken med hög kvalitet.

David
★★★★★

Trevlig personal, bra utbud, sist och inte minst mycket bra service.

Khaled
★★★★★

Mycket bra service och snabba leveranser

Robin
★★★★★

Mycket väl valt urval, bra kvalitet, snabb och smidig leverans.

Roger

Jupiter Attic

Jupiter Attic

Norrlandsgatan 21
111 43 Stockholm

Öppettider:

Mån - Fre, 10.00 - 18.30
Lördag, 11.00 - 17.00
Söndag, 12.00 - 16.00

Vägbeskrivning

Jupiter Now

Jupiter Now

Kungsgatan 5
111 43 Stockholm

Öppettider:

Mån - Fre, 10.00 - 18.30
Lördag, 10.30 - 17.00
Söndag, 12.00 - 16.00

Vägbeskrivning